Min fina tjej! Vi hade en mycket Nice lunc...

100media_imag026 (MMS)

Min fina tjej! Vi hade en mycket nice lunch och snart drar vi till Malmö för lite äventyr. Först gemensamt o sen på varsitt håll. Är så glad för de stunder vi har tillsammans.


Mobbeblogg är ju perfa för mig, se upp för...

Mobbeblogg är ju perfa för mig, se upp för märkliga inlägg :)


skepp och hoj!

Kagan  kan mycket väl tänka sig att vara matros på ett fartyg i sommar, bara hon får ha en marinblå
Carl-Gustaf
eller en
SANDQVIST -  HERR JUDIT - MARINHerr Judith.


mmm eller en läder portfölj. Eller...
Vi kan nog stanna där och konstatera att jag vill ha dem alla.

Bilder lånade från sandqvist.net.


Relax med banan

Mitt bästa sätt att relaxa är att baka. Så vad passade bättre när det var bananöverskott på jobbet om inte att baka banankaka med mörk choklad och muscavado socker. Hoppas kollergorna gillar den oxå :)





Receptet är hämtat härifrån. Sedan la jag till och drog ifrån lite.
Kan varmt rekomenderas!


rött o violett.

i morse var jag på tantgympa. Vattengympa även kallat. Det var ett rätt så gött sätt att börja dagen på, det är verkligen jobbigt, men inte så jobbigt så man avlider. De flesta av damerna hade blommig baddräkt, men eftersom jag inte äger någon baddräkt så tog jag det damigt röda läppstiftet istället. Känner mig lite speciell varje gång jag har läppstift, antagligen därför jag är uppvuxen under lipgloss-eran, men kontentan är att jag gillar det.




Och en lila halsduk fick det bli dagen till ära. Insåga att jag saknar en plommonlila klänning från Monki. Helgens to do kanske?


belöning.

har jag unnat mig idag.
Väggarna hemma är tomma på många ställen. Av den enkla anledningen att jag har så svårt att hitta saker som talar till mig. För det som hamnar på väggen hemma hos mig måste tala till mig. IKEA i all ära, men den säger inget. Den bara väser lite. Men min ciggtavla från Humana second hand bara skriker till mig. SE MIG!
Det gör de här med. Och de bästa av allt är att de ska på kalas. O jag som älskar kalas!
Portfolioutgåva - Vee Speers 'The Birthday Party' i gruppen Konst hos  (FT0001r)
Bild lånad från dngallerian.

lycka

hittade en låt idag som jag letat efter sen.. ja början 2000-talet.
Minns att jag satt hemma på flickrummet, tape-recordade från radion. Det var vinter, kallt, mörkt och jag satt och lyssnade och flöt med. Kände.
Och när jag spelar den idag (12 år senare) väcker den samma känslor nu, som då. Vackert är bara förnamnet.
ps. låten är Som glas med Nina Persson och Fläskkvartetten. ds.
två vackra själar som kan sin musik.

candyshop

idag är jag hiskelit chokladsugen
Här skulle jag vilja hänga.
men ska jag komma i mina skinny-jeans så får det vänta till helgen. Håll ut Kagan för i h*ete.

rätt ska vara rätt.

När jag får mycket att göra slarvar jag. Med kost (mycket sötsaker), träning(existerar ej) och vänner(svårt att klämma in). Den här gången har jag bestämt mig för att skapa balans. Just det. Skapa.
För det är ju jag som bestämmer om hur mina dagar ser ut och jag måste prioritera. Idag prioriterade jag lunchträning och bra mat till lunch, och det som föll bort var 1 timma jobb som jag kan ta igen ikväll utan problem. Sedan har jag hunnit prata lite kort (men ändå) med två vänner. Halleluja.
Tur att D sitter i jacket denna vecka oxå. Men lördagkväll och söndag är vår. Halleluja på den med.

saknar

att skriva här ibland.
Tror att jag behöver göra det emellanåt för att få en liten privat ventil från det som är mitt varumärke. Dvs allt annat än det jag gör med familjen och vännerna.
Gränsen är hårfin från vad jag gör privat och i jobb. Men det är det som är tjusningen med att ha eget, men likväl det som gör det så komplicerat då och då. Nu känner jag ett trängande behov av att få vara lite här och uttrycka mig i korta inlägg för att få mitt privata jag att synas och märkas mitt bland allt jobb. Konstigt det där när man känner på sig  att riktigt snart så sitter jag i skiten. Då gör jag inget annat än att jobbar och tänker verksamhet. Och det är med skräckblandad förtjusning som jag kliver in i de perioderna.
I helgen var föräldrarna här. Vi är olika på många sätt, men så lika på många andra. De är från dem som jag blivit jag och det är tack vare dem som jag känner en stor trygghet med att vara jag. Och utan dem hade jag inte kunnat träffa min finaste som vet hur han tar fram det bästa ur mig och som talar om för mig när jag är fjantig. Och han SER mig.
ps. är hårddisken full när man efter fem månader sen senaste inlägget faktiskt glömt bort vad sin egen blogg hette?? ds.

RSS 2.0