fick lite uppmuntran

av storasyster min att hon saknade lite inlägg här.
Jag försår vad hon menar. Sakta men säkert börjar jag bli en arbetande människa igen, och med det förhoppningsvis en mer bloggande människa.
Började jobba i måndags efter många dagars ledigt vilket verkligen kändes när det var dags att kliva upp på morgonen. Hade på något sätt förträngt att det är så mörk! Jag längtar innerligt till ljuset är tillbaka!
Nyår spenderades tillsammans med D. Vi inhandlade hummer, gottit kööödd, och gjorde oss en härlig supé. Till det införskaffades bubbel och viner. Hittade mig ett nytt favoritbubbel som även föll D i smaken. Så fort det här med finansiering har löst sig så får jag handla dyrare viner. För tillfället blir det bubbelvatten blandat med koncentrerad äppeljuice när det ska firas.
Bilder på hummern och nyårs-stassen dyker upp asap.
Efter kontorshänget idag hoppar jag över till BH för att fira att hon fyllde år igår. Så jag har förberett med muffins o chokladbröd. Lämnar större delen av kakorna där för att inte svulla i mig alla själv. Det vill säga att jag inte har varken lust eller råd att köpa nya, större, byxor för tillfället.
När jag bakade kakorna igår ville jag testa min nya kak-press jag fått i julklapp. Jag tänkte liiite galet och tryckte in kakdegen. Och när jag sedan skulle portionera ut kakorna genom spritsen i fina former blev det tajkon. Ut kom långa spagetti-strängar av kakdeg. Vilket resulterade i att, vad jag trodde skulle bli fina kakor, blev en bajshög. Att degen oxå var brun gjorde inte det hela snyggare. Så gårdagens lärdom är att kakpress gör sig bäst med fluffiga smeter. Inte degar.
På tal om bakning så verkar jag ha en köksassistent som väntar på att få flytta in! D undrade om jag ville ha hans mormors gamla. OM JAG VILL! Garantin gick tydligen ut 1962 (tror jag) så jag hoppas på att den håller 40 år till ;)
Så där systeryster, nu ska jag jobba lite till innan det är kakfest :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0